LJETOVANJE TURSKA- POLASCI IZ BEOGRADA

 
 
 

About destination:

Turska- jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, locirana u Maloj Aziji, predstavlja interesantan spoj istorije i prirode. Obale koje sa tri strane zapljuskuju tri različita mora, veličanstvene planine, rijeke, jezera, vodopadi jesu samo neke od epiteta ove evropske zemlje.

Kemer

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujuci more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim pijeskom.

Antalija

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova svijeta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obilježeno plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turisticke potražnje.

Belek

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog bijelog pijeska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cijenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela.

Side

Zahvaljujuci mirnoj atmosferi, lijepim pešcanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih lketovališta na južnom Mediteranu Turske.

Alanja

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, pijeska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžuskih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podsjeća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem pešcnih plaža obilježenih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

 

 Za željeni datum pošaljite upit na email

 

Activities:

odmor;

shoping;

fakultativni izleti;

 

Attractions:

more,

plaže, 

planine

 

Description:

Program putovanja- polasci iz Beograda

Paket aranžman od 22.05.2022- polasci iz Beograda

Polasci: srijeda, četvrtak, subota i nedelja

1. dan: Beograd – Antalija Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata prije leta. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

2.– 21. dan: Antalija, Alanja, Belek, Side, Kemer Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vrijeme predvideno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

7.-22. dan: Antalija – Beograd Dorucak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta).Transfer do aerodroma. Kraj programa.

 

Program putovanja- polasci iz Niša

Paket aranžman od 26.06.2022- polasci iz Niša

Polasci: srijeda, subota i nedelja

1. danNiš – Antalija Sastanak putnika na aerodromu «Konstantin Veliki», dva sata prije leta. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

 

2.– 21. dan: Antalija, Alanja, Belek, Side, Kemer

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vrijeme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

 

7.-22. dan: Antalija – Niš

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta).Transfer do aerodroma. Kraj programa.

 

 Za željeni datum pošaljite upit na email

Included in the price

· Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija-Beograd

· Avio takse trenutno 39,5€ (Air Serbia) (23€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 16,5€ taksa aerodroma u Antaliji, YQ taksa trenutno 0€) ili 176€ (Turkish Airlines). YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) je promenljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cijene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se placaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

· Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

· 4-21 nocenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplacenom aranžmanu · Usluge predstavnika u Turskoj

 

Not included in the price

· Putno zdravstveno osiguranje (OBAVEZNO je da svi putnici obezbijede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19).

Troškovi pregleda i liječenja u inostranstvu su izuzetno visoki. · Fakultativne izlete · Individualne troškove · Djeca do 2 godine plaćaju 30€ (Air Serbia) ili 60€ (Turkish Airlines), nemaju mjesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu · Ostale nepomenute usluge · PCR test za putnike koji nijesu revakcinisani.

 

Note

Prije putovanja informisati se o uslovima ulaska u zemlju ( COVID-19 dokumentacija).

 

Rest notes

NAČIN PLAĆANJA: · Avansno u gotovini, platnim karticama ili preko računa. 50 % prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cijene aranžmana gotovinski,

Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

USLOVI PLAĆANJA: Sve cijene su izražene u eurima.  Cijena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni.

Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana prije početka putovanja. Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cijena na neplaćeni dio aranžmana.

VAŽNE NAPOMENE: Popusti za djecu važe u pratnji minimum dvije odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cjenovniku.

Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dvije osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Oznaka kategorije hotela u programu zvanično je utvrđena i važeca na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera.

Eventualne naknadne promene koje nijesu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvjezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji. Raspodjelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku.

Agencija 1 A Travel proslijediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno odredena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smještaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno. Sve sobe u svim hotelima u Turskoj u ponudi 1 A Travela su klimatizovane. Medutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim hotelima sobe nisu klimatizovane 24 casa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.

 

Send a message

 

Sign In