BEč - BUDIMPEšTA, AUTOBUSOM 6 DANA, 06.03 - 11.03. 2024, 265.00 €

 
 
 

Detalji o odredištu:

Beč je jedan od najlepših gradova u Evropi. Ostaviće vas bez daha svojom zadivljujućom arhitekturom i bogatom kulturom. Ovaj grad može toliko toga da ponudi od prelijepih dvoraca do bogatih muzejskih kolekcija i još mnogo toga...
Osim Beča, nekada carskog grada, bićete u prilici da posjetite još jedan biser Evrope - Budimpeštu. Savršena mješavina arhitektonskih stilova, prelijepih trgova, velikih parkova,  prostranih avenija i prelijepih mostovi dali su Budimpešti čar i ljepotu koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

Aktivnosti:

- obilazak grada

- posjeta popularnih atrakcijama i simbola gradova

- krstarenje Dunavom

- šoping

 

Atrakcije:

- dvorac Hofburg

- Parlament

- Vijećnica

- katedrala sv. Stefana

- Šenbrun

- Prateru

 

 

Opis:

1 Dan-06. 03. 2024. Bijelo Polje Prijepolje/Nova Varoš/Užice…

Polazak iz: Bijelog Polja u 15:00 sa parkinga Imerijal šoping centar, Prijepolja-ispred Doma Kulture u 17,00 časova, Bistrice u 17,15h, Nove Varoši – Autobuska stanica u 17,30 časova, Užica u 19,00 časova . Putovanje preko Čačka, Ljiga, Beograda, kroz Vojvodinu, sa kratkim usputnim zadržavanjima. Prelazak preko granice. Vožnja kroz Mađarsku. NOćna vožnja.

2 Dan-07. 03. 2024. Beč

Dolazak u Beč u prijepodnevnim satima, panoramsko razgledanje Beča, uži centar grada:  Ring, trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, katedrala sv. Stefana, novi dio grada sa Praterom i zgradom ujedinjenih nacija. Slobodno vrijeme. Smeštaj u hotelu. Slobodno vrijeme.  Noćenje.

3 Dan-08. 03. 2024. Beč (Šenbrun, Prater)-Parndorf-Budimpešta

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna posjeta kraljevskom dvorcu Šenbrun-letnjoj rezidenciji Marije Terezije. Obilazak dvorca, šetnja prekrasnim parkom, posjeta vidikovcu. Fakultativna poseta Prateru najzabavnijem parku Beča. Polazak iz Beča u 17,00h,  posjeta Outlet centru “Parndorf”, koji se nalazi na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl, ima 160 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, sa sniženim cenama od 30%-70%. Slobodno vrijeme za šoping.Dolazak u Budimpeštu, smeštaj u hotelu. Noćenje.

4 Dan-09. 03. 2024. Budimpešta

Doručak. Razgledanje Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča: Budim-kraljevski dvorac, Ribarski bastioni, Citadela, Trg Milenium, Andraši bulevar, Parlament, Vaci ulica… Slobodno vrijeme. Fakultativni program: večernje krstarenje brodom po Dunavu. Po završetku krstarenja, fakultativno: Večera u čardi uz muzički program.Noćenje.

5 Dan-10. 03. 2024.  Budimpešta-Sent Andrea-Užice/Nova Varoš/ Prijepolje/Bijelo Polje

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: odlazak za Sent Andreju, obilazak: Trg Vuka Karadžića, Gradski trg, kuća Jakova Ignjatovića, Saborna crkva, muzej srpske pravoslavne crkve,  krst kneza Lazara, Trgovački trg...  Slobodno vreme.  Nastavak putovanja preko Mađarske, Subotice, Novog Sada, Beograda, Čačka (sa kraćim usputnim zadržavanjima). Dolazak u Bijelo Polje u ranim jutarnjim   časovima.

Uključeno u cijenu

Prevoz luksuznim turističkim autobusom (klima, DVD, CD), prema programu putovanja,

Jedno noćenje/doručak u hotelu  kat. 3*   (1/2, 1/2+1,  sobe, sve sobe TWC, SATTV). Nalazi se u širem centru Beča, na liniji gradskog prevoza . dva noćenje/doručak u hotelu   kat.3* u Budimpešti, hotel se nalazi se u širem centru grada,

Usluge pratioca/vodiča sve vrijeme puta, razgledanje Beča i Budimpešte u pratnji stručnog  lokalnog vodiča,

Troškovi organizacije putovanja

 

Nije Uključeno u cijenu

Međunarodno zdravstveno osiguranje

Individualni troškovi.

Fakultativni programi (minimum za realizaciju 25 osoba):

Obilazak dvorca Šenbrun (Grand tura): 35 € odrasli /25 € deca do 12 godina,

Prevoz do Pratera 5 €,

Krstarenje Dunavom – Budimpešta (sa vodičem) 20 € odrasli/15 € deca do 12 godina,

Večera u čardi uz muzički program 35 € (odrasli i deca)

Poseta Sent Andrei 15 € odrasli/10 € deca do 12 godina 

 

Napomene

 

 • Smještaj je organizovan u hotelima kategorisanim od strane Ministarstva turizma zemalja u koje se putuje,
 • Program je rađen na bazi 35 plativih učesnika. Ukoliko je broj prijavljenih putnika manji agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korigovanja cijena,
 • Prijava u hotelu je predviđena posle 14:00, a odjava iz hotela do 10:00. Ukoliko hotel raspolaze sa slobodnim kapacitetima prije predviđenog vremena, iste može ustupiti ranije.
 • Obilazak pojedinih lokalitete ne podrazumijeva i ulazak u iste, što predstavlja uobičajenu praksu
 • Agencija zadržava pravo da promijeni redosled dana usled okolnosti na lokalitetima,
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cijena se uglavnom sastoji od troškova rezervcije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, dinamike kretanja grupe, poštovanje programa agencije od strane putnika...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika je u obavezni da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje alkohola, duvana i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu, 40% od ukupne cijene aranzamana u ovom slučaju120€.
 • Način plaćanja: 100€ prije polaska, ostatak na mjesečne rate (dogovor sa sindikalnom organizacijom)
 • Potrebna dokumentacija za putovanje za državljane Crne Gore: važeći biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana povratka. Putnici koji nijesu crnogorski državljani su u obavezi sami da se informašu o uslovim a putovanja, viznom režimu isl.

 

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije “RAMS”

 

Ostale napomene

 

Pošalji poruku

 

Sign In