LJETOVANJE EGIPAT- POLASCI IZ BEOGRADA

 
 
 

Detalji o odredištu:

Egipat je pravi dar u prostranstvu peščane pustinje Sahara. Zapanjujuća istorija zemlje u kojoj je prije 5000 godina rođena civilizacija, mistika Afrike i prelijepa tirkizna boja mora su ono što iznova i iznova fascinira posjetioce ove nadasve zanimljive destinacije. Brojni raskošni hoteli raspoređeni u više ljetovališta, široke cvetne bašte, hlad pod razigranim palmama, sve je to ono što pruža potpuni užitak na letovanju u Egiptu

 

Aktivnosti:

ljetovanje;soping;izleti;

 

Atrakcije:

plaze, kultura, hrana

 

Opis:

Program putovanja

 

polasci 6 i 13 noćenja – Air Cairo

Prvi dan: Beograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Sletanje u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje.

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Pretposlednji dan: Hurgada. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

Poslednji dan: Hurgada – Beograd. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

polasci 7 - 21 noćenje – Air Serbia

Prvi danBeograd – Hurgada. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Poletanje aviona za Hurgadu. Sletanje u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. (u slučaju kasnih letova obrok u avionu zamenjuje večeru u hotelu). Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene uslugeNoćenje.

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Poslednji dan: Hurgada. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

 Za željeni datum pošaljite upit na email

Uključeno u cijenu

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo ili čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Hurghada - Beograd,

·Transfer aerodrom Hurghada – hotel - aerodrom Hurgada

·6 - 21 noćenja (AirCairo) ili 7 – 21 noćenje (AirSerbia) na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu

·Avio takse trenutno oko:

o   AirCairo –52€ (ukupno 22.4€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ taksa je promenljiva). YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) se povećava u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta.

o   AirSerbia – 55.5€ (ukupno 25€ taksa aerodroma Nikola Tesla, 30,5€ taksa aerodroma u Hurgadi, YQ je promenljiva). YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) se doplaćuje u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta.

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

·Deca do 2 godine godine plaćaju 80€ AIR CAIRO tj. 60€ AIR SERBIA, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu

·Usluge predstavnika u Egiptu (u Hurgadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u mestu Marsa Alam, zbog udaljenosti od Hurgade, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku)

·Doplatu za novogodišnju i božićnu večeru u hotelima (24.12./31.12./06.01.). Iznos doplate može se proveriti prilikom pravljenja rezervacije.

 

 

Nije Uključeno u cijenu

·Putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.

·Egipatsku vizu: za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja) se kupuje prilikom ulaska u Egipat (trenutno oko 25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel.  011/2650-585 uz potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4x6 cm na beloj pozadinu, košta 10$ (plaća se isključivo u USD), procedura traje dve nedelje, pasoš mora da važi minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.

·Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Hurgada i Sahl Hasheesh 30€ po osobi, El Gouna i Makadi Bay 40€ po osobi, Soma Bay 50€ po osobi, cenu individualnog transfera za Marsu Alam proveriti sa agencijom. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana.

·Fakultativne izlete i individualne troškove

·Ostale nepomenute usluge

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

 

 

Napomene

NAČIN PLAĆANJA:

AVANSNO – u gotovini, platnim karticama ili preko racuna, 50% prilikom rezervacije, a ostatak u skladu sa uslovima rezervacije, do datuma navedenog u cjenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put.

PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).

Cijena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promjeni. Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja. Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO.

Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL zadržava pravo korekcije cijena na neplaćeni dio aranžmana.

 

Ostale napomene

VAŽNE NAPOMENE:

Popusti za djecu važe u pratnji minimum dvije odrasle osobe, osim ako je drugacije naznačeno u cjenovniku. Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dvije osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Oznaka kategorije hotela u programu zvanično je utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedu organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nijesu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvjezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.

Raspodjelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku.

Agencija 1 A Travel proslijedice Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slicno, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tacno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Vecina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smještaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugacije naglašeno.

 

 

 

Pošalji poruku

 

Sign In