SKADAR JEDNODNEVNI IZLET

 
 
 

About destination:

Skadar na Bojani, jedan od najstarijih gradova na jugu Evrope, pa nije ni čudo što privlači sve više turista iz okruženja. Grad je okružen je sa tri vode: Skadarskim jezerom, rijekama Bojanom i Drimom.

Simbol Skadra je tvrdava Rozafa, koja dominira gradom, a stara je preko dvije hiljade godina. Blizina džamije, pravoslavne crkve i katedrale, potvduje postojanje 3 religije u Albaniji, koje složno žive vijekovima. Ipak ono što će Vas očarati, jeste centar grada, pješacka zona gdje nakon obilaska grada možete popiti kafu ili probati neke od lokalnih specijaliteta. Ne zaboravite probati čuvenu poslasticu trilece.

 

Activities:

City tura;

Mogućnost za šoping;

 

Attractions:

Tvrđava Rozafa

Katedrala

Centar grada

 

Description:

Program:

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme(jutarnji sati), na dogovoreno mjesto. Putovanje prema Skadru sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Skadar, susret sa lokalnim vodičem. Obilazak grada: centar grada, katedrala... Slobodno vrijeme za samostalne aktivnosti ili za šoping. Opciono možemo organizovati ručak. U popodnevnim satima fakultativno posjeta trvđave Rozafe. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Dolazak u večernjim satima.

Included in the price

Prevoz na navedenoj relaciji udobnim turističkim minibusom

Usluge ratioca grupe  iz agencije

Usluge lokalnog vodiča u Skadru

Organizaciju putovanja

 

Not included in the price

Individualne troskove

Ručak

Ulaznice tokom obilaska

 

Note

Doplata za ručak: 12€(riblji ili mesni menu u restoranu pored vode)

Ulaznica za Trvđavu: 2€

 

Rest notes

Cijena je radjena na bazi 15 plativih učesnika putovanja.

Za manji broj putnika, agencija će korigovati cijene

 

Send a message

 

Sign In