UPOZNAJTE NAŠ TIM

 

  Musa Ramovic, osnivač turističke agencije Rams

  Rođen 1964. godine u Bijelom Polju, gdje je proveo čitav svoj radni vijek. Oduvjek je bio zaljubljenik u sport i aktivnosti zasnovane na prirodi. Rad u agenciji daje mu priliku da kombinuje svoje dvije velike ljubavi, sport i prirodu, a iskustvo i znanje koje poseduje obavezuju da da bude ključna podrška za sve aktivnosti koje agencija obavlja.

   Kontakt telefon, emial

 

 

Sabina Ramovic, osnivač turističke agencije Rams, produkt menadžer, lokalni vodič

Rođena 1971 godine u Bijelom Polju, gdje je provela svoj radni vijek. Oduvijek je voljela raditi sa ljudima i boraviti u prirodi.Rad u agenciji daje joj priliku da podeli iskustvo i znanje koje poseduje sa drugima, ali istovremeno i da poboljša svoje znanje i vještine.

Najveći izazov za nju je stvaranje prilagođenih putovanja za pojedince i grupe. Svi su oni različiti, ali istovremeno i isti, jer su prožeti ogromnom ljubavlju, dušom i željom klijenata.

Kontakt telefon, email

 

 

  Alden Ramovic- Izvršni Direktor, računovođa

 Rođen 1993 u Bijelom Polju, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Završna je godina Ekonomskog fakulteta u Podgorici.  Od ranih godina svog života bavi se sportom, igra fudbal, ali takodje je zainteresovan za razne aktivnosti u  prirodi. Ljubav prema prirodi je stekao od svojih roditelja, i jako je srećan što ima priliku da uči od njih. 
 Kao ekonomista, danas je on odgovorna osoba za računovodstvo. U isto vrijeme ima ključnu ulogu kao podrška za realizaciju svih aktivnosti u agenciji.  

  kontakt telefon, email

 

 

 

Mirza Ramovic- marketing

Rođen 1996 u Bijelom Polju, dje je završio osnovnu i srednju školu. Završio je ekonomski fakultet- smjer preduzetništvo. Od ranih godina svog života bavi se sportom, igra fudbal, ali takodje je zainteresovan za razne aktivnosti u prirodi. Ljubav prema prirodi je stekao od svojih roditelja, i jako je srećan što ima priliku da uči od njih. 

Ljubitelj je fotografije, naročito fotografije prirodnih motiva. To ga je dovelo u firmu, zato je on ključna osoba za marketing i promociju, sa fokusom na izradu promo materijala.

Kontakt telefon, email

 

 

Sign In