USLUGE TURISTIčKE AGENCIJE RAMS

SMJESTAJ

 

Turistička agencija Rams pruža usluga smještaja u različitim smještajnim objektima, od primorskih  hotela ( dvije do pet zvezdica), komfornih vila, bungalova, planinarskih domova, kod domaćina pa do simpatičnih planinskih katuna građenih u tradicionalnom stilu. Budite slobodni da posaljete upit, a mi cemo u najkracem roku odgovoriti.  

 

 

smještaj, hoteli, pansioni, privatni smjestaj, katuni

 

 

PUTNO OSIGURANJE

U turističkoj agenciji Rams mozete kupiti medjunarodno putno osiguranje koje vazi u svim zemljama Evrope i svijeta. Vise tarifnih grupa sa sumom pokrica i do 40.000 eura, i to bez obzira da li putujete u grupi, sa porodicom ili individualno.

Za više informacija pozovite na telefon ili posaljite email

 

putno osiguranje Uniqa

TRANSFERI & PRIVATNE TURE

 

Tuirtsička agencija Rams raspolaže sa dva vozila (8+1, 16+1), visokog turističkog kvaliteta, idealna za manje grupe i kolektive. Za vise informacija pozovite na telefon ili pošaljite email.

Organizujemo transfer putnika od aerodroma do izabrane destinacije za individualne putnike i grupe sa aerodroma iz  Dubrovnika, Tivta, Podgorice, Sarajeva i Priština.  Posaljite upit za svoj zahtjev.

 

transferi, ptivatne ture Turisticke agencije Rams

 

AVIO KARTE

Kod nas možete kupite karte za sve destinacije da aerodroma iz zemlje i okruženja. Posaljite upit ili pozovite na +382 50 432 374 ili 069 205 600

 

avio karte za sve destinacije sirom svijeta, turisticka agencija Rams

 

PLANINARENJE/PJEŠAČENJE

Programi su podešeni zahtjevima klijenata, bez obzira o kojoj se ciljnoj grupi radi, a oni se najviše odnose na tip smještaja, vrstu aktivnosti, dužinu trajanja putovanja... Pješačke ture se mogu organizovati od laganih za osobe koje nemaju iskustvo, srednje-teških za one  koji imaju iskustvo i teških za  profesionalce.

 

pjesacenje, planinarenje

 

 BICIKLIZAM

Programi su podešeni zahtjevima klijenata, bez obzira o kojoj se ciljnoj grupi radi, a oni se najviše odnose na tip smještaja, vrstu aktivnosti, dužinu trajanja putovanja...Bicilkističke ture se mogu organizovati od najlakših za osobe koje nemaju iskustvo, srednje-teških za one  koji imaju iskustvo i teških za  profesionalce.

 

biciklizam crna gora rams

 

RAFTING

Splavarenje  rijekom Tarom (rafting) je jedno  od najuzbudljivijih iskustava koje doživjeti u Crnoj Gori. Kanjon Tare je drugi po dubini u svijetu nakon kanjona Kolorado, i on je jedinstvena oaza mira i netaknute prirode. Rijeka je prozirno zelena i pitka, a uzbudljivi ali ne i opasni rafting se ne može opisati, već se može samo doživjeti.

 

rafting na Tari, rafting na limu

 

SPELEOLOGIJA

U okolini Bijelog Polja postoji veliki broj pećina i jama. Najpoznatija  i najveća ie pećina nad Vražjim Firovima ili Đalovića pećina. Takodje pećine vrijedne pažnje su Novakovića i Osoja.Ulazak u pećine je predviđen uz upotrebu kompletne opreme i pratnje stručnih lica. Program obilaska pećina prate aktivnosti planinarenja i pješačenja kroz atraktivne destnacije, kontakti sa lokalnim stanovništvom, dobra hrana...

 

speleologija, istraživanje pećina, Đalovica pecina, pećina nad vražjim firovima, bijelo polje

 

POSMATRANJE PTICA

Posmatrajte ptice što češće možete.  Što im više vremena posvetite, brže ćete ih i upoznavati. Ptice je najlakše posmatrati onda kada su najaktivnije. U toku godine je to period seobe (kraj februara – april i avgust - novembar) i gneždenja: uglavnom mart – jun ili jul, mada u planinama, u zavisnosti od visine počinje u maju ili junu; kod krupnijih vrsta grabljivica februar – avgust.

U Crnoj Gori je je do sada identifikovano svega pet  područja koja ispunjavaju već postavljene međunarodne standarde - Skadarsko i Šasko jezero, ulcinjska Solana, Durmitor i Biogradska gora

 

posmatranje ptica, Skadarsko jezero, Ulcinjska Solana, Durmitor, Biogradska gora

 

KANJONING

Kanjoning je jedan od najmlađih ekstremnih sportova i podrazumijeva savladavanje kanjona plivanjem, skakanjem sa vodopada, korištenjem užeta, prepinjanjem...

Preporuka za konjoning je kanjon Nevidio i kanjon rijeke Bistrice, ali je moguce organizovati kanjoning  i u drugim djelovima Crne Gore, u manje poznatim kanjonima, u okolini Bara, Kotora, Budve...

 

kanjon nevidio, kanjoning

 

RIBOLOV

Ribolov / Flyfishing/ Mušičarenje e popularna aktivnost na Crnogorskim jezerima i rijekama. Dozvolu za ribolov je potrebno unapred nabaviti. Lokacije atraktivne za ribolov su : Rijeka Tara, Rijeka Moraca, Rijeka Lim, Rijeka Bistrica,  Biogradsko i Crno jezero.

 

ribolov, mušičarenje, flyfishing na limu na tari

 

FOTO SAFARI

Svi  ljubitelji  prirode svoje slobodno vrijeme mogu iskoristiti u posmatranju i fotografisanju  raznovrsnih prirodnih atrakcija, flore i faune sa kojom raspolaže kontinentalni dio Crne Gore. Preporucena mjesta: Planine Bjelasica, Hajla, Durmitor, Komovi, Prokletije, Pešterska visoravan, kanjon rijeke Tare, Nacionalni parkovi... Postoje brojne panoramske rute gdje ćete sigurno uživati u prelijepim pogledima. 

 

Durmitor, panoramske rute, fotosafari

 

POSEBNI INTERESI (VINO, RAKIJA, SIR, MED, BILJNI SVIJET)

Ako ste ljubitelji dobrog sira, vina, rakije ili meda, ili zelite da upoznate crnogorsku kuhinju ili ako ste zainteresovani za floru Crne Gore, rado cemo organizovati program po Vasoj želji. Možete uživati posmatrajuci  proces pripremanja hrane ili nekog od ovih proizvoda ili čak samostalno učestvovati uz asistenciju domaćina.

 

posebni interesi, putevi vina, putevi meda, putevi sira, gastro ture

 

MICE

Turisticka agencija Rams koja posluje od 2005, sa ogromnim iskustvom I strucnim timom,  nudi Vam besprekornu organizaciju sastanaka I dogadjaja za potrebe vase firme. Dugogodisnje iskustvo nam je omogucilo stabilnu saradnju sa hotelima I restoranima, tako da u nasoj organizaciji mozete boraviti u najpoznatijim mjestima Crne Gore. Nas tim Vam stoji na raspolaganju za dodatne informacije o istoriji, kulturi, obicajima, hrani ili ljudima Crne Gore.

                                                                                                                                    mice Crna Gora turisticka agencija Rams

Sign In